Riktigt skön lång helg började lite tidigare i Torsdags med migrän på fm , annars har det varit super trevligt med sett Johan Glans på Sofiero i Fredags . Riktigt trevligt och roligt var länge sedan man skrattade så mycket, han är så rolig. Sen fick man in lite vila och och gympass på lördagen samt cykelpass på söndagen. Tanken var att ta ut räsern men när man inte suttit på den på 10 år så fick det bli den tungtrampade mountain bike. Får ta ut räsern och vänja mig igen cyklingen är riktigt bra komplement till löpträningen. Hoppas nu gymträningen kommer ge resultat så man slipper rygg känningar när man springer. Sedan kommer jag även lägga in lite pass med promenad med ryggsäck då slutet på september ska jag vara med på en 50km vandring/promenad.

By anderss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *