Igår la jag ut ett inlägg om en utmaning jag antagit och samtidigt råkade jag strula till det med siten, så här kommer version 2 av inlägget.

Jag har nu i dagarna antagit en utmaning som en kollega på jobbet kommer arrangera. Iden till denna utmaning fick han när han genomförde en mäktigt runda nämligen sprang en sträcka av skåneleden som heter SL5 som börjar någonstans runt Malmö och går norrut. Sträckan som blev 16 mil till rygga lades under ett dygn och under denna tid hade han tid att fundera och kom på att det är inte många som klarar av att springa så långt så varför inte anordna ett event där man går långt en så kallad Ultra vandring. Det är detta event som jag i september kommer att delta i , planerade sträckan är från stora hult och slutar på Kullen beräknad tid är 13-15 timmar. Detta kommer jag att delta i och kommer ha med mig min gud son Leo. Faktiskt riktigt skönt efter covid och allt att ha något att sträva efter och träna inför. Mer info om eventer kommer i framtida inlägg , samt kommer man kunna följa min träning inför det här på sidan.

By anderss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *