• 3 februari 2023 20:31

Årets första …

avanderss

jan 15, 2023

Idag begav jag mig ut på återts första jogging tur, det gick inte snabbt men det är inte så konstigt när man i princip inte sprungit till någon reda på 1år. Rundan gick bra givetvis lungt tempo men känndes bra, motivationen finns där. Nu saknas bara regelbundenhet i joggingen, vem vet kanske man kan komma sub 60 på milen i år. Får ta tag i träningen och vikten som har ökat i år. Imorgon är det bokat besök på gymmet efter jobbet , kommer lägga upp träningen så att fokusera på löprelaterad stryketräning för att komma i gång med löpningen och sedan gå över till en mer allmän styrketräning för hela kroppen, mer om det imorgon

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *